Het lichaam als gids

Beste vrienden, cliënten en collega’s,

Houden jullie ook af en toe je adem in en je hart vast als je de ontwikkelingen in de wereld volgt of meemaakt? Ik namelijk wel! Ik voel me betrokken bij de gezondheid van ons leven, de aarde en de toekomst die we creëren voor onze kinderen. Elke gebeurtenis in ons leven is een weerklank, een spiegeling van onszelf en hoe we creëren.

Hoe zou ons leven veranderen als we elke dag onvoorwaardelijke liefde beoefenen? En we ons, voordat we spreken, handelen, bewegen en zijn, afvragen wat liefde zou doen? In de diepte van het leven is geen ander. Laten we met vallen en opstaan op weg gaan naar heelheid en verantwoordelijkheid voor wat ons weerhoudt om eenheid te vergaren en voor elkaar te zorgen. Laten we samen vrijheid geven. Laten we samen ontwaken.

In deze nieuwsbrief lees je onder andere over een leuke kortingsactie die geldt voor de maand september en een lezing die ik ga verzorgen. Benieuwd? Lees hieronder verder!

Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en don’t be a stranger .
Ik kijk ernaar uit je snel weer te zien.

- Ariane


Korting op behandeling in september

In deze tijden hoor ik graag wat je nodig hebt, hoe het met je gaat. Gun jezelf de aandacht en tijd om weer eens een holistische coaching of therapeutische massage te doen. Heb je zelf al langer dan 6 maanden geen behandeling gehad of gun jij iemand anders mijn behandeling? Wacht dan niet langer af. In de maand september bied ik €20 euro korting aan hen die al een half jaar niet langs zijn geweest óf mijn behandeling cadeau willen geven aan een ander. Wil je een afspraak maken? Klik hier of stuur me een appje met daarin je naam en de vraag om de speciale korting.

When we share we only enlarge our capacity for happiness

Samen zijn om elkaar te steunen. Te verbinden met onze innerlijke stem, oprecht en zonder oordeel. Er is altijd veel wat ons laat versnellen, ons wegtrekt van ons innerlijk bestaan en de kracht van onze essentie en wie we werkelijk zijn. Wie kent dat niet? Verandering gaat makkelijker met steun en liefde

Als we niet oprecht naar onszelf durven te luisteren, veranderen wij en zo ook onze wereld. Dinsdagavond 21 september nodig ik je heel graag uit voor een Satsang.

Je bent welkom gewoon zo als je bent met alles wat je meeneemt. Wat gaan we doen? We gaan het hebben over de dingen die er toe doen en wat ons weerhoud om in liefde te zijn met onszelf en de wereld. Je mag zelf vragen inbrengen die we kunnen belichten, deze kan je per app of mail naar mij toe sturen. Ook gaan we samen mediteren, chanten en wie weet een beetje dansen...In ieder geval gaan we elkaar zien en genieten, ook van een kopje thee met iets lekkers. Laat me weten of je komt door op de onderstaande knop te klikken. Ik kijk ernaar uit weer samen te zijn en neem gerust je vrienden mee!

De avond duurt van 19:00 -21:00 en is op basis van een vrijblijvende donatie. Geef je van tevoren op, dan verzorg ik het geheel.

Coming soon: gratis masterclass

Tot slot deel ik graag nog met jullie dat er binnenkort ook een mooie (gratis) online masterclass komt over je lichaam als gids en thuiskomen in jezelf. Ik ben druk bezig met ontwikkelen, dus ik hou jullie op de hoogte. Ben je geïnteresseerd? Hou dan mijn social media in de gaten voor de laatste updates of neem een kijkje op mijn website.

Wolken Ariane.jpg
Previous
Previous

Bouwen aan je eigen reis

Next
Next

Het andere geluid