Bouwen aan je eigen reis

Beste lezer,

Er is zo veel te delen, overwegen, reflecteren, schrijven en herschrijven.
Ik voel me betrokken bij jou, bij de wereld en bij ons leven.

Langzaam beweegt de wereld naar een hervonden balans, maar deze is nog uit evenwicht.
Zo binnen zo buiten, ik zie het als een dans.

Hoe opener ik blijf, hoe meer ik zie.
Hoe meer ik ontspan, hoe meer ik ervaar.
Hoe meer ik open sta, hoe meer ik groei, liefheb en met alles kan zijn.

Een balans vinden tussen dat wat ons waarde geeft, oprecht laat staan en samen laat lopen zonder gelijk te hoeven hebben.

Hoe mooi is het om gelijk te zijn in plaats van gelijk te hebben?
De vrijheid in het kleine moment van stilte, tussen alles wat je jezelf vertelt.
Waarom zou je dat laten gaan?

En omdat 2 keer per dag 10 minuten mediteren onze hersenen, perceptie en ervaringen kunnen veranderen, geef ik je graag een cadeau. Ik geef jullie met liefde 4 weken gratis begeleide meditatie cadeau.

Meer zien, minder moeten.
Meer liefhebben, minder gelijk hebben.
En nog een voordeel: je slaapt ook nog eens beter.

Voor jou, voor mij, voor ons.
In het donker wordt het licht zichtbaar.
In de drukte geeft rust een thuis.

Niets hoeft en je bouwt je eigen reis.
Lees verder voor meer informatie over de meditaties én krijg tips voor een gezonde herfst.

- Ariane


Vanaf 1 november: gratis Masterclass

De meditaties die ik voor je heb gemaakt, sluiten allemaal aan op een ander thema. Denk aan los laten of accepteren. De begeleide meditaties zijn tussen de 15 en 30 minuten lang en kunnen op ieder moment van de dag worden beoefend. Geef je op en ontvang 4 weken lang iedere week een nieuwe meditatie. Ik nodig je uit jezelf deze ervaring te gunnen, ongeacht waar je staat in het leven. Neem een paar keer per week de tijd om het contact met jezelf te verdiepen. Dat kleine beetje stilte maakt zo veel verschil.

Wil je meedoen? Schrijf je in door een mail te sturen óf door onder de desbetreffende social posts “Ik doe mee” te antwoorden. Zo kan ik zorgen dat je alle informatie ontvangt. De reis start in de eerste week van november, dus hou mijn Facebook en Instagram in de gaten! En wil je je ervaringen delen of online advies ontvangen? Benader mij gerust. Ik heb er zin in!


Tips voor een gezonde herfst

Last but not least, een paar tips om de herfst /winter in te gaan. Neem dagelijks minimaal 1000 mg extra vitamine C en extra zink, dat versterkt het immuunsysteem.
 
De dagen worden korter, dus beweeg met de natuur mee en neem meer rust. De winter is een uitstekende kans om je naar binnen te richten, opnieuw af te stemmen en weer op te laden als we durven te vertragen. Mijn laatste tip is om af en toe te genieten van een “Give it to me baby” gembershot om je immuunsysteem een boost te geven. Het recept kan je hieronder vinden: 

Recept voor 1 persoon
4 cm gemberwortel
1 grote appel
sap van een halve limoen
 
Schil de gemberwortel, appel en snij de limoen door midden. Doe vervolgens de gember, appel en het limoensap in een juicer of blender. Sapje klaar? Giet het in een shotglas of schenk een kleine hoeveelheid in, neem zeker niet te veel in één keer. Geniet ervan!


Wil je meer weten over mijn één op één begeleiding, heb je zin in een heerlijke massage om je te verwennen of verlang je in je spirituele beoefening naar verdieping en meditatie?

Ik ben er graag voor je, neem gerust contact op of kijk eens verder op mijn website.

Veel liefs Ariane

Previous
Previous

Programma Overzicht – JaLüs Huiskamer Centrum

Next
Next

Het lichaam als gids